RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Regulament Intern

Pentru buna desfasurare a activitatii in CENTRELE DE RECUPERARE PEDIATRICA KINETOBEBE va aducem la cunostiinta urmatoarele regului interne.

Reguli pentru buna desfasurare a activitatii de terapie in Centrele KinetoBebe:

Reguli pentru accesul in sala de terapie: copilul va purta haine lejere care ii vor permite participarea la sedintele de kinetoterapie. Copilul poate fi hranit cu cel putin 60 de minute inainte de sedinta de terapie. Derularea Sedintei de Terapie: In sala de terapie, copilul va purta incaltaminte de interior si insotitorul va folosi protectie pentru incaltaminte pe toata perioada prezentei in Centrul KinetoBebe.

Bebelusii vor fi schimbati in spatiul special amenajat din cadrul Centrului, nu in sala de terapie. Atentie!!! In timpul sedintei de terapie, in sala de terapie, insotitorilor le este interzis filmatul, fotografiatul, utilizarea telefonului mobil, consumul de alimente/bauturi si folosirea materialelor de terapie de catre persoane neavizate. In cazul in care nu se respecta aceasta regula, se intrerupe terapia, sedinta considerandu-se efectuata. In sala de receptie si in sala de terapie, in absenta terapeutului, parintele raspunde de securitatea copilului, Centrul KinetoBebe nu isi asuma raspunderea eventualelor accidente survenite in acest timp. In sala de receptie si in sala de terapie, insotitorii pacientilor vor raspunde de bunirile proprii, Centrul KinetoBebe nu isi asuma raspunderea eventualelor obiecte pierdute. 

Regulament administrativ:

Programari si Abonamente: Oferta de servicii si preturile acestora este afisata la receptia centrului si pe site-ul www.kinetobebe.ro. Centrul KinetoBebe isi rezerva dreptul de a modifica aceasta oferta fara o notificare prealabila, informarea facandu-se prin afisarea noii oferte. Plata abonamentelor se va efectua integral la prima sedinta a abonamentului. Valabilitatea abonamentelor este de 5 saptamani calendaristice, calculate de la prima sedinta.In cazul se opteaza pentru plata la sedinta programarile se realizeaza in doua moduri: programarea in ziua efectuari terapiei sau programare pe o perioada mai lunga prin plata in avans a sedintelor programate. Programarile se pot contramanda telefonic in CallCenterul Centrului KinetoBebe – cu cel putin 24 de ore inainte de sedinta; in caz contrar sedinta se considera efectuata si nu se mai poate recupera.

Efectuarea si modificarea programarilor:

Programarea sedintelor de terapie se va face in avans apeland Call Center KinetoBebe – 0727 988 679 sau pe adresa de e-mail contact@kinetobebe.ro. Alte cai de comunicare NU sunt luate in considerare.

Durata sedintei de kinetoterapie este de 35 de minute si incepe la ora stabilita prin programare. Intarzierea la sedinte are drept consecinta diminuarea duratei acesteia.Situatii speciale: In situatia in care copilul a absentat din motive de sanatate este necesara prezentarea scrisorii medicale sau unui aviz de reintrare in colectivitate, iar sedintele se vor recupera in perioada de valabilitate a abonamentului, in functie de disponibilitatea programatorului KinetoBebe. Costul abonamentelor este nerambursabil. In cazuri exceptionale se pot discuta modatitati alternative de rezolvare a unor aspecte particulare. In cazuri exceptionale in care se impune rambursarea costului sedintelor neefectuate, costul sedintelor se calculeaza la pretul de sedinta individuala (120 lei/sedinta) si se va inapoia diferenta de bani achitati anterior. 

Alte prevederi:

Programul de terapie se va efectua strict in cadrul unuia dintre Centrele KINETOBEBE. Centrul nu isi asuma responsabilitatea pentru tratamentele facute anterior, concomitent sau ulterior in afara Centrului KinetoBebe. Reprezentantul legal al copilului isi asuma responsabilitatea in privinta informatiilor prezentate kinetoterapeutului in legatura cu toate afectiunile copilului despre care are cunostinta precum si despre tratamentele si procedurile la care acesta a fost/ sau este supus si care pot periclita programul propus de terapeut

Reguli speciale de preventie a riscului de contaminare cu Coronavirus

– Accesul in Centrul KinetoBebe se face cu maxim 5 minute inainte de sedinta de terapie programata in prealabil.

– La sosirea in Centrul KinetoBebe mastile si manusile purtate in exterior vor fii inlocuite cu unele noi, insotitorii pacientilor avand obligativitatea de a-si asigura mastile si manusile necesare.

– Apartinatorii au obligatia de a transmite declaratia speciala pentru preventie contaminare COVID 19, oricand in ziua terapiei pana cel mai tarziu la sosirea in Centru. In caz contrar nu vor putea avea acces in Centru.

– Orice mijloace de transport copii (carucior, scoica, trotineta, etc) vor fi lasate inainte de intrarea in sala de receptie/primire pacienti.

– Imediat dupa intrarea in sala de receptie apartinatorii si pacientii (dupa caz) au obligatia sa isi stearga talpa incaltaminetei de covorul cu dezinfectant special amenajat, sa puna protectia de incaltaminte si sa isi dezinfecteze mainile.

– Se va testa temperatura apartinatorului si a pacientului de catre personalul din receptie. Va recomandam ca inainte de plecarea de acasa sa va luati temperatura si in cazul in care aceasta depaseste 37.5 C sau prezentati simptome de raceala sa ramaneti acasa si sa sunati pentru reprogramarea sedintei.

Va aducem la cunostiinta ca la trei anulari pe acest motiv este nevoie sa aduceti adeverinta medicala de reintrare in colectivitate.

– Sedintele pierdute prin simpla neprezentare se vor considera efectuate. Valabilitatea abonamentului este de 5 saptamani.

– Pe perioada derularii sedintei de terapie, este interzis apartinatorului sa paraseasca incinta Centrului de Recuperare.

– Este interzis accesul cu mancare in Centrele KinetoBebe.

– Va rugam pe toata perioada sederii in Centru sa urmati sfaturile si indicatiile oferite de personalul de la receptie!

– Pentru respectarea conditiilor de distantare sociala va recomandam sa parasiti Centrul KinetoBebe in intervalul de 5 minute dupa terminarea sedintei de terapie.

– Ne rezervam dreptul de a limita accesul in centru persoanelor care nu respecta si nu se conformeaza prevederilor prezentului regulament intern.

Va multumim!
Echipa KinetoBebe

YouTube
Facebook
Instagram