RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Preturi cabinet psih. Diana Bordeianu

„Drag parinte,

   Ai un copil care prezinta suspiciunea unor dificultati comportamentale? Este prea agitat, impulsiv sau din contra, prea timid si retras? Ai sesizat dificultati in dezvoltarea vorbirii si/sau a pronuntiei acestuia? Uneori, nu te intelege si nu mai stii daca este datorita unui comportament opozitionist sau are legatura cu o deficienta de intelegere si rationament?

   O evaluare psihologica este primul pas catre a accepta ca cel mic are o dificultate si esti neputincios in a o putea rezolva de unul singur, lasand timpul sa treaca.

   Negarea realitatii si a dificultatilor este un mecanism de aparare comun, insa este disfunctional raportat la buna evolutie a copilului. Neuroplasticitatea copilului este accelerata cu cat este mai mic, iar achizitiile lui sunt rapide.

  Modelarea comportamentala se poate face mult mai subtil si rafinat cu cat copilul este mai mic.

   Sunt momente dificile in viata si trebuie sa ramai ancorat in viata copilului tau cu realism, hotarare si determinare.

    Procesul terapeutic este despre a preda controlul si presiunea pe care o pui pe tine catre un specialist care stie sa rezolve adecvat si functional dificultatea prezenta a copilului tau, iar tu te eliberezi si poti fi aplecat catre atasament, iubire si siguranta copilului tau.

    Sunt Diana Bordeianu, si am o experienta de peste 17 ani in lucrul cu copiii. Am inceput sa lucrez de la 18 ani, imediat dupa ce am terminat liceul cu profil pedagogic, ca educatoare si am ramas in invatamant timp de 12 ani. Am lucrat atat la gradinite de stat, cat si private, atat ca educatoare, cat si ca director educativ si consilier scolar.

    In pararel, mi-am indeplinit visul si pana in prezent am acumulat o experienta de peste 10 ani ca  psiholog clinician, psihopedagog si terapeut lucrand cu copii cu autism, intarzieri in dezvoltare, tulburari de vorbire (limbaj receptiv/expresiv), ADHD, copii cu tulburari de atasament, sindrom Asperger, tulburare opozitionist- sfidatoare.

    Sunt psihoterapeut format in psihoterapie cognitiv-comportamentala si  hipnoterapie, sunt certificata in Schema Therapy si am cursuri de baza in interventia psihologica a adictiilor si a traumei.

      Cred mult ca orice dificultate are rezolvare, ca orice vis poate fi indeplinit si pentru acestea doua este necesar un plan perfect care sa ne duca catre actiuni intreprinse zi de zi.”

Specializare: terapie logopedica, evaluare psihologica, psihoterapie

Terapii: Terapie logopedică și Psihoterapie

Baterii de teste utilizate in cabinet:

Inventarul de abilitati Carolina Curriculum, Portage

Patologii:

Tulburarea limbajului receptiv si expresiv, autism, sindrom asperger, ADHD, tulburare globala in dezvoltare, tulburare de atasament, tulburare opozitionist-sfidatoare

LOGOPEDIE
Evaluare logopedica | 60 minute200 lei
Sedinta terapie logopedica | 30 minute120 lei
Abonament terapie logopedica | 10 sedinte – 30 minute/sedinta900 lei
STIMULARE COGNITIV-COMPORTAMENTALA SI DE LIMBAJ
Evaluare psihologica si raport | 120 minute 400 lei
Sedinta terapie | 30 minute 120 lei
Abonamnent terapie | 10 sedinte – 30 minute/sedinta 900 lei
PSIHOTERAPIE
Sedinta psihoterapie | 50 minute250 lei
Abonament psihoterapie | 5 sedinte – 50 minute/sedinta975 lei

Abonamentele incheiate au valabilitate de 5 saptamani.

Sedintele individuale programate in avans se achita in momentul programarii.

YouTube
Facebook
Instagram