RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

De ce sa alegi KinetoBebe?

Pentru ca suntem o echipa de profesionisti, iar fiecare dintre noi este unic, reusim sa facem programele de terapie din Centrele Kinetobebe sa devina ceva placut pentru toti (copil-parinte-terapeut).

Ne bazam pe experienta noastra si abordam diferit fiecare caz in parte, comunicam permanent cu parintii si incercam sa cream un mediu indragit de toti copiii care ne vin in terapie. Chiar daca vorbim de un nou-nascut sau de un copil mai mare, fiecare trebuie sa se simta confortabil si apreciat.

Sedinta de terapie se lucreaza individual indiferent de varsta pacientului, pentru ca dorim sa ii acordam toata atentia in timpul programului.  

Terapeutii Centrului se specializeaza permanent, asa ca atunci cand abordeaza un caz nou, pot alege din metodele studiate ce se potriveste, iar programul sa fie cat mai eficient. Nu sunt doar exercitii fizice pentru un anumit diagnostic, ci orice program se bazeaza pe mai multe metode cunoscute de kinetoterapeut si alegerea celor potrivite fiecarui copil.

Lucram impreuna cu micutii pacienti si parintii lor astfel ca terapia se continua si acasa, prin sfaturile primite de la specialist si alegerea anumitor exercitii. Incercam sa intelegem fiecare pacient in parte, sa empatizam cu dorintele si sentimentele fiecarui parinte si ne daruim cunostintele, creativitatea si zambetele tuturor celor care ne acorda increderea de a lucra impreuna cu noi.

YouTube
Facebook
Instagram