RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

#Facem_sport_acasa

#Facem_sport_acasa

Am initiat programul #𝐟𝐚𝐜𝐞𝐦_𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭_𝐚𝐜𝐚𝐬𝐚 in martie 2020 in contextual in care copiii sunt lipsiti de posibilitatea de a beneficia de un program de miscare si sport in aer liber sau organizat. Astfel, zilnic, sugeram parintilor activitati fizice si de dezvoltare cognitiva pe care le pot face copiii acasa prin joaca.

raport activitate #facem_sport_acasa


Webminar – Scoala KinetoBebe

In aceasta perioada parintii nu pot iesi din casa sa mearga la sedinte de evaluare motorie sau senzoriala, sa viziteze pediatrul asa de des cum si-ar dori. Astfel, ei au nevoie de aceste sesiuni de informare, scurte si construite pe nevoile lor.

In cadrul cursurilor on-line sunt abordate principalele etape de dezvoltare neuromotorie a copilului, exemple de exercitii pentru stimulare motorie la domiciliu, conform varstei, modalitati de transport, raspunsuri personalizate la intrebarile parintilor.

Proiectul a inceput in data de 9.04.2020

Teme:

Desfasurare:

Sunt serii de cate 40 de minute, live, pe platforma Zoom Meeting cu filme si prezentari powerpoint, si se raspunde si intrebarilor directe pe care parintii le au.

Webinarii sustinute de

Pentru informatii suplimentare si inscrieri la cursuri accesati link-ul https://www.facebook.com/pg/kinetobebe/events/?ref=page_internal


KinetoTEL

KinetoTEL

Parintii care au nevoie de consiliere in recuperarea pediatrica beneficiaza de sesiuni de consiliere telefonica gratuita.
Kt. Iulian Nicolae, sef departament kinetoterapie, ofera parintilor consiliere personalizata in functie de varsta copilului si diagnosticul acestuia.


Grup de suport KinetoBebe

Grup de suport KinetoBebe

Este un program on-line de terapie suport gratuit, destinat copiilor care urmeaza programe de recuperare in cadrul Centrelor KinetoBebe.
El se desfasoara pe perioada in care din cauza contextul pandemiei genetate de virusul COVID-19 centrele noastre au suspendata activitatea.


Clinica sociala de recuperare Baby Boom

Clinica sociala de recuperare Baby Boom powered by KinetoBebe

Este un proiect initiat impreuna cu Targul pentru Copii Baby Boom si care are pana in present 12 editii (2-3 editii /an)

Se desfasoara pe perioada targului in incinta Romexpo Bucuresti intr-un spatiu special amenajat cu cabinete de consultatie individuale (spatiu de 70 mp dedicat cabinetelor clinicii)

In cadrul acestei Clinici oferim evaluari gratuite copiilor cu varsta intre 2 luni si 10 ani in specialitatile logopedie si kinetoterapie pediatrica

Media copiilor care beneficiaza de sfaturile terapeutilor nostri este de 250 copii/ editie .

Beneficiari ai proiectului au fost aproximativ 3000 de copii.

Proiectul este realizat in parteneriat cu Euroexpo SA si a fost sustinut financiar prin diferite proiecte: Proiect „Daruieste ziua ta”, proiect United Way Romania etc.


1uniFEST

In fiecare an pe 1 iunie, in Parcul Alexandru Ioan Cuza din Bucuresti se desfasoara 1uniFEST, cel mai Itsy Bitsy Festival // 1 iunie // Parcul IOR , in care intraga familie este antrenata in jocuri si concursuri, distractie si o multime de surprize!

Echipa Kinetobebe organizeaza in zona Sport trasee speciale adaptate varstei copiilor:

1 Iunie inseamna zambete, voie buna si chef de miscare!


Zambeste si daruieste

Zambeste si daruieste

Zambetul tau inseamna speranta. Zambeste si daruieste speranta pentru copiii cu probleme neuro motorii.

Zambetul tau pune în miscare 17 muschi faciali. Pentru copiii cu probleme neuromotorii, zambetul tau pune in miscare speranta lor ca intr-o zi sa paseasca cu incredere pe drumul vietii.

Fotograful Elena Bragaru si-a propus sa fotografieze 1000 de zambete. Aceste zambete vor fi asezate impreuna și daruite Asociatiei KinetoBebe. Langa aceste zambete punem donatiile companiilor care se vor alatura proiectului. Ajutorul vostru va ajuta la construirea primei camere senzoriale din Romania, dedicata terapiei integrate a copiilor cu tulburari neurologice. Aceasta camera este o inovatie pentru evolutie a terapiilor de recuperare motorie, senzoriala, lingvistica și cognitiva a copiilor.

Proiectul are doua componente:

1. Fotografierea celor 1000 de zambete;

2. Strangerea de fonduri.

Implica-te și tu! Impreuna putem oferi sansa la o viata mai buna.

Zambeste și daruieste este un proiect Urban Tale, sustinut de Andreea Tamaș.


Trofeului caritabil SPRINTEN

Trofeului caritabil SPRINTEN

Suntem bucurosi să fim beneficiarii Trofeului caritabil SPRINTEN (31 iulie – 2 august / Acad. De Tenis Herastrau, Bucuresti) organizat în sprijinul copiilor cu deficiențe locomotorii grave din Asociatia KinetoBebe.

Detalii despre turneu și înscrieri găsiți aici:
https://bit.ly/3j4x8o5

Multumim organizatorului MPG si Circuitul Tenis Partener

“Fiecare gest, fiecare secunda pe care o dăruim copiilor care au nevoie de terapie de recuperare neuro-motorie înseamna șansa la viata, speranța la copilarie! Părinții care beneficiază pentru copiii lor de burse de terapie spun că este o gura de oxigen, este sprijin financiar, dar și un semn ca viață aduce și surprize placute!” Raluca Chisu, fondator Asociatia KinetoBebe
www.tenispartener.ro


Bine de purtat

Bine de purtat

In „Bine de purtat”, salvam ce nu purtam, gasim lucrusoare noi si daruim. Fie ca ai haine bune, dar nu le mai porti, fie ca esti în cautarea unor piese vestimentare, care sa-ți imbogateasca garderoba, calitatea principala este “Daruirea”.

Proiect initiat de Andreea Tamas si avand drept actiuni cheie #vand si #donez.
Fondurile din aceasta actiune sustin activitatea Asociatie KinetoBebe.

Aici te poti alatura proiectului nostru:


10 cu Iubire

10 cu iubire

Proiect dedicat anteprenorilor care pot dona in data de 10 a fiecarei luni 10% din profitul lunii anterioare sau profitul din data de 10 a acestei luni.

Proiect initiat in ianuarie 2020 in sprijinul Asociatie KinetoBebe.

Aici te poti alatura proiectului nostru:


YouTube
Facebook
Instagram