RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

#MiscamInimi

Miscam Inimi

Prin acest proiect dorim sa promovam practicarea sportului, a activitatilor care dezvolta atat aptitudini fizice, dar şi abilitati psihice, prin intarirea disciplinei, autocontrolului şi a respectului reciproc si totodata sustinand copiii care au nevoie de noi toti.
Dorinta noastra este de a strange fondurile necesare pentru dotarea celor 11 sali de terapie a Centrelor de Recuperare Pediatrica KinetoBebe. Astfel, vom putea, impreuna, sa oferim sansa la copilarie sutelor de copii care au nevoie de terapie pentru independenta in miscare.

Acest proiect împreuna cu toate aspectele sale are impact în dezvoltarea si promovarea comportamentului prosocial şi, nu în ultimul rând, în valorizarea modelelor demne de urmat la nivelul implicare sociala si a practicarii diferitelor sporturi.

Devino sportivul de apreciat si urmat, pentru copiii din Asociatia KinetoBebe!
Ce trebuie sa faci? Trimite catre KinetoBebe (andreea.tamas@kinetobebe.ro) un filmulet sau fotografii practicand un sport preferat de tine, un mesaj de incurajare pentru copii pentru a face cat mai multa miscare, dovada donatiei pentru Asociatia KinetoBebe si bineinteles, nu uita sa trimiti provocarea mai departe la trei prieteni!
Noi dam vestea care miscă inimi, mai departe, pe pagina Asociatiei KinetoBebe!
Asociația KinetoBebe coordoneaza activitatea Centrelor de Recuperare Pediatrica KinetoBebe
Nume proiect “Miscam inimi”
Proiect implementat de terapeut si fundraiser Andreea Tamaș

Donatie sugerata pentru Asociația KinetoBebe 100 ron / persoană in contul asociatiei: RO24INGB0000999910373562, deschis la ING Office Unirii


Zambeste si daruieste

Zambeste si daruieste

Zambetul tau inseamna speranta. Zambeste si daruieste speranta pentru copiii cu probleme neuro motorii.

Zambetul tau pune în miscare 17 muschi faciali. Pentru copiii cu probleme neuromotorii, zambetul tau pune in miscare speranta lor ca intr-o zi sa paseasca cu incredere pe drumul vietii.

Fotograful Elena Bragaru si-a propus sa fotografieze 1000 de zambete. Aceste zambete vor fi asezate impreuna și daruite Asociatiei KinetoBebe. Langa aceste zambete punem donatiile companiilor care se vor alatura proiectului. Ajutorul vostru va ajuta la construirea primei camere senzoriale din Romania, dedicata terapiei integrate a copiilor cu tulburari neurologice. Aceasta camera este o inovatie pentru evolutie a terapiilor de recuperare motorie, senzoriala, lingvistica și cognitiva a copiilor.

Proiectul are doua componente:

1. Fotografierea celor 1000 de zambete;

2. Strangerea de fonduri.

Implica-te și tu! Impreuna putem oferi sansa la o viata mai buna.

Zambeste și daruieste este un proiect Urban Tale, sustinut de Andreea Tamaș.


Trofeului caritabil SPRINTEN

Trofeului caritabil SPRINTEN

Suntem bucurosi să fim beneficiarii Trofeului caritabil SPRINTEN (31 iulie – 2 august / Acad. De Tenis Herastrau, Bucuresti) organizat în sprijinul copiilor cu deficiențe locomotorii grave din Asociatia KinetoBebe.

Detalii despre turneu și înscrieri găsiți aici:
https://bit.ly/3j4x8o5

Multumim organizatorului MPG si Circuitul Tenis Partener

“Fiecare gest, fiecare secunda pe care o dăruim copiilor care au nevoie de terapie de recuperare neuro-motorie înseamna șansa la viata, speranța la copilarie! Părinții care beneficiază pentru copiii lor de burse de terapie spun că este o gura de oxigen, este sprijin financiar, dar și un semn ca viață aduce și surprize placute!” Raluca Chisu, fondator Asociatia KinetoBebe
www.tenispartener.ro


Bine de purtat

Bine de purtat

In “Bine de purtat”, salvam ce nu purtam, gasim lucrusoare noi si daruim. Fie ca ai haine bune, dar nu le mai porti, fie ca esti în cautarea unor piese vestimentare, care sa-ți imbogateasca garderoba, calitatea principala este “Daruirea”.

Proiect initiat de Andreea Tamas si avand drept actiuni cheie #vand si #donez.
Fondurile din aceasta actiune sustin activitatea Asociatie KinetoBebe.

Aici te poti alatura proiectului nostru:


10 cu Iubire

10 cu iubire

Proiect dedicat anteprenorilor care pot dona in data de 10 a fiecarei luni 10% din profitul lunii anterioare sau profitul din data de 10 a acestei luni.

Proiect initiat in ianuarie 2020 in sprijinul Asociatie KinetoBebe.

Aici te poti alatura proiectului nostru:


Daruieste ziua ta

Daruieste ziua ta!

“‘Daruieste ziua’ ta este un proiect aparut in urma dorintei de a-mi aniversa pentru prima data ziua de nastere pentru aface o fapta buna” spune Andreea Tamas, initiatorul proiectului .

Noi iti organizam o petrecere memorabila, iar tu vii impreuna cu invitatii tai si cu multa voie buna. Cadourile tale se transforma in donatii in beneficiul copiilor care au nevoie de terapie in Centrele noastre.

Asociatia KinetoBebe este beneficiate aceastui proiect din ianuarie 2019.

Aici te poti alatura proiectului nostru:


Cooking Charity

Cooking Charity

Proiect initiat in anul 2019 de fundraiser Andreea Tamas si caruia s-au alaturat de-a lungul editiilor Chef Radu Dumitrescu, Chef Adi Hadean, Chef Alin Barabancea, Chef Adrian Olaru, Chef FOA, Chef Stefan Popescu.

Sunt seri minunate in care exploram tainele bucatariei internationale si daruim in beneficiul Asociatiei KinetoBebe pentru a sustine proiectele sociale.

Aici poti afla mai multe:


YouTube
Facebook
Instagram