RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

#StamActivi

Ascociatia Kinetobebe impreuna cu Allianz - Tiriac Asigurari au demarat un parteneriat de lunga durata in beneficiul copiilor.

De-a lungul anilor am fost sustinuti in diferite proiecte de la dotarea salilor de kinetoterapie cu aparatura performanta de recuperare pediatrica la desfasurarea unor proiecte pentru parinti si copii prin care promovam sportul, miscarea si dezvoltarea corecta a bebelusilor si copiilor.

Astfel 6 Sali de terapie au fost dotate cu mese de kinetoterapie electrice Bobath care permit terapeutilor si copiilor o mai buna realizare a manevrelor kinetice.

Incepand cu luna aprilie 2020 am demarat numeroase proiecte prin care am promovat sportul si miscarea necesare copiilor care au fost privati de plimbari in aer liber in perioada starii de urgenta.

Webinar “Cum se dezvolta motor bebelusul meu? 4-6 luni” in cadrul programului KinetoBebe Scoala.

Webinarul are drept scop informare corecta a parintilor cu bebelusi in legatura cu principalele etape de dezvoltare neuromotorie a copilului, exemple de exercitii pentru stimulare motorie la domiciliu, modalitati de transport, raspunsuri personalizate la intrebarile parintilor.

Cursul este sustinut de kt. Georgiana Tudoran , kinetoterapeut cu experienta de peste 15 ani in kinetoterapie pediatrica!

Pe parcursul celor 6 cursuri on-line desfasurate pana in prezent au beneficiat de sfaturile, informatiile si ajutorul specialistilor nostri aproximativ 357 de parinti .

Webinar #Stam_activi – care a avut 12 sesiuni de programe de gimnastica on-line sustinut de kinetoterapeut Bianca Paraschiv . Programul s-a adresat copiilor cu varsta de peste 5 ani si a avut un impact major asupra celor 65 de familii participante la curs.

# Facem_sport_acasa - Fise cu exercitii de stimulare motorie a copilului pe diferite grupe de varsta.

Mutumim pentru sprijin si ajutor Allianz - Tiriac Asigurari !

--
YouTube
Facebook
Instagram