RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Recicleaza -alege sa fii sustenabil la orice varsta!

Recicleaza si primesti minute de terapie gratuita - o campanie Asociatia KinetoBebe în colaborare cu Sistemul Național de Reciclare a Bateriilor.

Asociatia KinetoBebe, în parteneriat cu Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), lanseaza luna aceasta campania „Salveaza natura de mic, alege sa fii sustenabil la orice varsta!”. În cadrul acestei campanii, Asociatia KinetoBebe va transforma produsele reciclate de beneficiarii serviciilor sai în minute gratuite de terapie.

Pe langa serviciile medicale pe care le ofera, Asociatia KinetoBebe din Bucuresti promoveaza un stil de viata sanatos si se implica în educarea tinerilor si a copiilor în aceasta directie. Astfel, de-a lungul timpului, a lansat numeroase proiecte si campanii de educare parentala si informare a familiilor si specialistilor cu privire la primii ani de viata ai copiilor, la dezvoltarea neuromotorie a acestora si mai ales la modalitatile de stimulare prin terapie si miscare a copiilor pentru o viata sanatoasa. Proiectele respective au fost inspirate din nevoile identificate în familiile copiilor tipici si atipici, precum si din întrebarile specialistilor din întreaga tara.

Convinsi ca demersul de a recicla ar trebui inclus în stilul de viata al fiecaruia dintre noi, membrii echipei KinetoBebe au decis lansarea campaniei „Salveaza natura de mic, alege sa fii sustenabil la orice varsta!”, care se aliniaza cu succes misiunii Asociatiei.  Aceasta începe din luna noiembrie, urmeaza sa se desfasoare pe termen nelimitat si are drept scop impulsionarea oamenilor sa se implice activ si continuu în procesul de reciclare.

 “Membrii Asociatiei KinetoBebe si beneficiarii nostri vor fi implicati activ în campania de reciclare. Pentru impulsionarea participarii beneficiarilor în aceasta campanie, asociatia va transforma produsele reciclate de ei în minute gratuite de terapie.” afirma Raluca Chisu, Presedinte Asociatia Kinetobebe.

În cadrul campaniei, echipa SNRB va pune la dispozitia Asociatiei KinetoBebe materiale informative, cutii de reciclare care vor fi amplasate în centrele acesteia si vor trimite voluntari la fata locului pentru a informa corespunzator parintii si copiii cu privire la reciclare si beneficiile acesteia pe termen mediu si lung. Astfel, cei care se vor implica activ vor putea primi ore gratuite de terapie în schimbul produselor reciclate pe care le vor aduce în centrele KinetoBebe.

“Ne bucura sa vedem astfel de initiative si ne simtim onorati ca cei de la Kinetobebe ne-au ales ca si parteneri în acest demers. Speram sa fie un exemplu pozitiv pentru cat mai multe asociatii si firme din Romania. “, Elena Gaspar Ion, Presedinte SNRB.

SNRB este o organizatie care se ocupa exclusiv de reciclarea bateriilor de toate tipurile. ( detalii aici https://www.snrb.org/ ). Prin initiativele pe care le are, SNRB urmareste sa  atraga copiii în proiecte în cadrul carora îsi dezvolta abilitati de argumentare, de cercetare si dezbatere, dar se si informeaza corespunzator, devenind pe deplin constienti fata de nevoia impetuoasa de a stopa fenomenul de distrugere a planetei, care în prezent pare de neoprit.

Centrul de Recuperare Pediatrica KinetoBebe ofera servicii de kinetoterapie, psihologie si logopedie pentru copii cu varste cuprinse între 0 si 16 ani. În acest scop, are înfiintare trei centre active în care deruleaza constant programe de recuperare. (vezi detalii: https://asociatia.kinetobebe.ro)

Asadar, daca doriti ca, pe langa sanatatea fizica si psihica a copiilor vostri, sa contribuiti si la asigurarea unui mediu natural cat mai curat si mai îngrijit pentru acestia, dati curs invitatiei de a recicla si veti beneficia de tratamente gratuite în cadrul campaniei „Salveaza natura de mic, alege sa fii sustenabil la orice varsta!”

Cu ganduri bune si multumiri anticipate pentru sustinere si implicare,

Echipa KinetoBebe si SNRB

--
YouTube
Facebook
Instagram