RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Foloseste Formularul 177 si ajuta un copil sa mearga!

259 de copii cu diagnostice grave au nevoie de atentia si sprijinul tau! Poti alege sa contribui la terapia lor sau sa lasi banii sa plece la bugetul de stat. 

Tu cum alegi?

Modificarile aduse legii sponsorizarii in acest an, iti permit sa mai directionezi bani din impozitul datorat catre stat pentru anul 2021, doar pana pe 25 decembrie 2022Daca tu nu decizi unde doresti sa ii directionezi, banii aferenti anului trecut vor ramane in bugetul statului. Ar fi pacat sa nu sustii cauzele pe care TU le sprijini !!!

Daca alegi sa contribui uite ce vom face noi cu banii tai! 

Sustinem programul Burse de Terapie prin care anual peste 500 de copii fac sedinte gratuite de kinetoterapie.

Realizam Programul Baby Check prin care doar in 2021 peste 300 de copii au beneficiat de sedinte de evaluare kinetoterapie gratuite.

Realizam proiecte de educatie si viata sanatoasa pentru familie .

Sunt Raluca Chisu, fondator al Asociatiei KinetoBebe si Manager de Programe Sociale.

Te rog suna-ma direct pe mine la numarul de telefon  0783.277.553 sau trimite- un mail pe adresa: raluca.chisu@kinetobebe.ro pentru a-mi spune ce suma poti sa donezi si ma voi ocupa de contractul de sponsorizare.

Suma poti sa o calculezi ca diferenta dintre valoarea maxima pe care ai dreptul sa o directionezi (cea mai mica valoare dintre 0,75% din cifra de afaceri si 20% din impozitul pe profit pentru 2021) si totalul sponsorizarilor pe care le-ai facut deja in 2021. 

Contractul de sponsorizare trimis de mine il vei folosi apoi pentru a completa formularul 177 cu datele Asociatiei KinetoBebe de mai jos:

Asociatia KINETO BEBE

Persoana juridica  romana, fara scop patrimonial,apolitica,infiintata in baza sentintei civila 3/12.01.2018 pronuntata de judecatoria sector 4 Bucuresti ,

CIF: 38992887 Cont bancar:   Cont IBAN - RO43INGB0000999910060589 – deschis la ING Bank

Noi vom promova sponsorizarea ta in 2023, astfel:

  • Firma dvs. va fi prezenta in comunicarea on-line a asociatei
  • Veti deveni parteneri ai asociatiei in realizarea unor proiecte dedicate copiilor

Procedura ANAF privind redirectionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microintreprinderilor, potrivit legii, pentru efectuarea de sponsorizari este disponibila aici.

Multumim pentru incredere,

Echipa Asociatia KinetoBebe

--
YouTube
Facebook
Instagram