RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Conferinta „Economia sociala – parte sau parte(ner) din sustenabilitate?”

1 noiembrie 2022 , ora 9.30, Hotel Marmorosch, Autograph Collection  

Titlul evenimentului este o intrebare la care va invitam sa reflectati si o zona pe care ne-am dori sa o dezbatem alaturi de voi, in cadrul acestui eveniment de impact. 

Se vorbeste mult despre sustenabilitate si despre componenta sa Green. Mai putin despre dimensiunea sociala, iar noi avem convingerea ca a venit momentul sa ii acordam atentia cuvenita, pentru intregirea acestui concept relevant oricarui business si a ecosistemului economic la nivel national.

Alaturi de Autonom Group, Pfizer,  Allianz-Tiriac Asigurari sau Ashoka Romania vom aborda subiectul sustenabilitatii sociale, asa cum il vad companiile cu traditie un politicile #CSR si cu practica in domeniul #ESG (environmental, social and governance).

Accesul la conferita este gratuit si se face doar pe baza completarii formularului de inscriere: https://forms.gle/fvuzXYi8seAejEbE7

In cadrul evenimentului, ne propunem o structura de 2 sesiuni, in care sa reunim, pentru discutii aplicate, reprezentati relevanti din business, banking, #ONG-uri si sectorul public.

Agenda Conferintei

Sponsorizare sustenabilă - impactul ESG asupra contractelor de sponsorizare - Casa de Avocatura Zamfirescu Racoti Vasile & Partners

Codul Roman al Sustenabilitatii - Guvernul Romaniei , Departamentul pentru Dezvoltare Durabila

--
YouTube
Facebook
Instagram