RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Abordarea terapeutica timpurie a nou-nascutului prematur

Pe 17 noiembrie  celebram impreuna Ziua Mondiala a Prematuritatii printr-un webinar gratuit, adresat parintilor cu copii nascuti prematur, personalului medical si terapeutilor care ii au in grija, pentru ca doar impreuna putem oferi cea mai buna ingrijire acestor copii minunati. 

Micul prematur are de infruntat multe provocari odata cu venirea sa pe lume si, tine de noi sa ii oferim cadrul optim pentru a reusi sa aiba o copilarie fericita si o viata normala.

Pentru ca aceasta sa se intample este nevoie ca imediat dupa nastere si pana la aproximativ 2 ani copilul prematur sa treaca printr-un protocol de evaluare si interventie atat clinic, motric dar si neurologic.

Atingerea nivelului optim de dezvoltare se va realiza doar daca sunt cunoscute particularitatile prematuritatii si se intervine precoce pentru stimularea neuro-motorie a copului.

Psih. Adina Dumitrescu si kt. Iulian Nicolae va invita la o discutie despre prematuritate in care vor fi abordate urmatoarele teme:

  • Conceptul de “Ingrijire centrata pe familie"
  • Interventia precoce pentru stimularea neuro-motorie a copilului prematur
  • Falow -up-ul prematurului
  • Cum ajuta parintele copilul sa se dezvolte neuro-motor?
  • Stimularea adecvata in primul an de viata
  • Cand sa mergem la o evaluare psihologica?
  • Tipuri de activitati benefice pentru stimularea si reducerea deficitului neuro-motor
  • Specialistii vor raspunde la intrebarile dvs.

Cum participi la acest webinar?

Pentru a te inscrie trebuie sa completezi formularul de mai jos:

https://forms.gle/Z8oex8nYFEJHDSeM7

Cum se va desfasura webinar-ul?

In urma validarii inscrierii si acceptarii politicii de protectie a datelor personale veti primi link-ul aplicatiei Zoom Meeting pentru logare in momentul inceperii cursului.

 Link-ul va fi transmis pe adresa dvs. de e-mail de pe adresa inscrieri@kinetobebe.ro (va rugam sa verificati atat in inbox cat si in spam).

Pentru o buna desfasurare a cursului, va rugam sa tineti pe toata perioada microfunul pe MUTE si va rugam ca intrebarile sa le scrieti pe CHAT.

Sursa foto: canva.com

--
YouTube
Facebook
Instagram