RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Baby Check la Baby Boom 20 -23 mai 2021

Evaluari  motorii gratuite pentru copiii cu varsta 2 luni-10 ani. Daca vrei sa beneficiezi de o evaluare motorie gratuita viziteaza pagina virtiuala a Asociatie KinetoBebe la Targul Baby Boom Virtual in perioada 20-23 mai 2021.

“Baby Check” este proiectul Asociatiei KinetoBebe prin care dorim sa oferim accesul la servicii de preventie si profilaxie pentru copiii aflati in primii ani de viata, oferind posibilitatea de a participa la o sedinta gratuita de evaluare motorie.

“Baby Check la Baby Boom” isi propune sa ofere 40 de evaluari motorii gratuite pentru cei care viziteaza pagina KinetoBebe de pe platforma Baby Boom Virtual si vor accesa programul.

https://babyboomshow.ro/

Evaluarile se vor desfasura in Centrele de Recuperare KinetoBebe din Bucuresti in perioada   1 iunie – 1 august 2021.   

De ce este importanta evaluarea motorie a copilului?

  • Se observa achizitiile neuromotorii ale copiilor corelate cu varsta lor (2 luni-1an) si adoptarea unei posturi corecte in statica si dinamica (1an-10 ani).
  • Parintii primesc recomandari cu privire la modalitatea de a stimula motor corect copilul astfel incat sa realizeze achizitiile motorii conform varstei.

Daca vrei sa beneficiezi de o evaluare motorie gratuita viziteaza pagina virtiuala la Clinicii de Recuperare Pediatrica KinetoBebe la Baby Boom Virtual in perioada 20-23 mai 2021.

YouTube
Facebook
Instagram