RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Regulament intern

Pentru buna desfasurare a activitatilor in Centrul KinetoBebe, va supunem atentiei urmatoarele reguli de conduita pe care va rugam sa le respectati:

Sedinta de Evaluare:
In vederea evaluarii starii de sanatate a copilului si pentru a beneficia de serviciile oferite de Centrul KinetoBebe, reprezentantul legal al copilului va prezenta actul de identitate, certificatul de nastere al copilului, documente medicale aferente si trimiterea de la medic pentru kinetoterapie. Va informa kinetoterapeutul in legatura cu toate afectiunile copilului despre care are cunostinta precum si despre tratamentele si procedurile la care acesta a fost/ sau este supus. Kinetoterapeutul va aduce la cunostinta reprezentantului legal al copilului rezultatele evaluarii si programul de terapie pe care il propune, explicandu-i beneficiile acestui program, inclusiv consecintele neefectuarii programului si ale nerespectarii recomandarilor medicale. Semnand prezenta fisa, reprezentantul legal al copilului isi da acordul pentru efectuarea evaluarii si a programului de kinetoterapie.

Pregatirea pentru Sedinta de Terapie:
Copilul va purta haine lejere care ii vor permite participarea la sedintele de kinetoterapie. Copilul poate fi hranit cu cel putin 60 de minute inainte de sedinta de kinetoterapie.

Derularea Sedintei de Terapie:
In sala de terapie, copilul va purta incaltaminte de interior si insotitorul va folosi protectie pentru incaltaminte pe toata perioada sederii in Centrul KinetoBebe. Copilul va intra in salile de terapie insotit de o singura persoana.

Bebelusii vor fi schimbati in spatiul special amenajat din cadrul Centrului, nu in sala de terapie.

Atentie!!! In timpul sedintei de terapie, in sala este interzis filmatul, fotografiatul, utilizarea telefonului mobil, consumul de alimente/bauturi si folosirea materialelor de terapie de catre persoane neavizate.

In sala de receptie si in sala de terapie (in absenta terapeutului), parintele raspunde de securitatea copilului, Centrul KinetoBebe nu isi asuma raspunderea eventualelor accidente survenite in acest timp.

Oferta Centrului KinetoBebe. Programari si Abonamente:
Oferta de servicii si preturile acestora este afisata la receptia centrului si pe site-ul www.kinetobebe.ro. Centrul KinetoBebe isi rezerva dreptul de a modifica aceasta oferta fara o notificare prealabila, informarea facandu-se prin afisarea noii oferte. Plata abonamentelor se va efectua integral la prima sedinta a abonamentului. Valabilitatea abonamentelor este de 5 saptamani calendaristice, calculate de la prima sedinta.

Efectuarea si modificarea programarilor. Cazuri in care sedintele se pierd:
Programarea sedintelor de terapie se va face in avans apeland Call Center KinetoBebe – 0727 988 679. Durata sedintei de kinetoterapie este de 40 de minute si incepe la ora stabilita prin programare. Intarzierea la sedinte are drept consecinta diminuarea duratei acesteia. In cadrul abonamentului, sedintele se pot contramanda telefonic cu cel putin 24 de ore inainte de sedinta.

In situatia in care copilul a absentat din motive de sanatate este necesara prezentarea unui aviz de reintrare in colectivitate iar sedintele se vor recupera in perioada de valabilitate a abonamentuli si in functie de disponibilitatea programatorului. In caz contrar sedinta se considera efectuata. In cazul renuntarii la sedintele ramase din abonament, banii incasati nu se returneaza.

Alte prevederi:
Programul de terapie se va efectua strict in cadrul Centrului KINETOBEBE, sediul din Calea Mosilor sau Intrarea Catedrei. Centrul nu isi asuma responsabilitatea pentru tratamentele facute anterior, concomitent sau ulterior in afara Centrului KinetoBebe.

Reprezentantul legal al copilului isi asuma responsabilitatea in privinta informatiilor prezentate kinetoterapeutului in legatura cu toate afectiunile copilului despre care are cunostinta precum si despre tratamentele si procedurile la care acesta a fost/ sau este supus si care pot periclita programul propus de terapeut.

*In cazul nerespectarii prezentelor reguli, Centrul KinetoBebe are dreptul sa ia masurile care se impun.

Am luat la cunostinta Regulamentul Intern al Centrului KinetoBebe,

Semnatura……………………………………………………….

YouTube
Facebook
Instagram