RECUPERARE PEDIATRICA

Inchide

Reguli speciale de preventie a riscului de contaminare cu Coronavirus

In vigoare din 18.05.2020

– Accesul in Centrul KinetoBebe se face cu maxim 5 minute inainte de sedinta de terapie programata in prealabil.

– La sosirea in Centrul KinetoBebe mastile si manusile purtate in exterior vor fii inlocuite cu unele noi, insotitorii pacientilor avand obligativitatea de a-si asigura mastile si manusile necesare.

– Apartinatorii au obligatia de a transmite declaratia speciala pentru preventie contaminare COVID 19, oricand in ziua terapiei pana cel mai tarziu la sosirea in Centru. In caz contrar nu vor putea avea acces in Centru.

– Orice mijloace de transport copii (carucior, scoica, trotineta, etc) vor fi lasate inainte de intrarea in sala de receptie/primire pacienti.

– Imediat dupa intrarea in sala de receptie apartinatorii si pacientii (dupa caz) au obligatia sa isi stearga talpa incaltaminetei de covorul cu dezinfectant special amenajat, sa puna protectia de incaltaminte si sa isi dezinfecteze mainile.

– Se va testa temperatura apartinatorului si a pacientului de catre personalul din receptie. Va recomandam ca inainte de plecarea de acasa sa va luati temperatura si in cazul in care aceasta depaseste 37.5 C sau prezentati simptome de raceala sa ramaneti acasa si sa sunati pentru reprogramarea sedintei.

Va aducem la cunostiinta ca la trei anulari pe acest motiv este nevoie sa aduceti adeverinta medicala de reintrare in colectivitate.

– Sedintele pierdute prin simpla neprezentare se vor considera efectuate. Valabilitatea abonamentului este de 5 saptamani.

– Pe perioada derularii sedintei de terapie, este interzis apartinatorului sa paraseasca incinta Centrului de Recuperare.

– Este interzis accesul cu mancare in Centrele KinetoBebe.

– Va rugam pe toata perioada sederii in Centru sa urmati sfaturile si indicatiile oferite de personalul de la receptie!

– Pentru respectarea conditiilor de distantare sociala va recomandam sa parasiti Centrul KinetoBebe in intervalul de 5 minute dupa terminarea sedintei de terapie.

– Ne rezervam dreptul de a limita accesul in centru persoanelor care nu respecta si nu se conformeaza prevederilor prezentului regulament intern.

Va multumim!
Echipa KinetoBebe

YouTube
Facebook
Instagram